Kompletne usluge iz svih grana građevinarstva

Razvili smo svoje usluge kroz više grana u oblasti građevinarstva. Obzirom da pokrivamo čitav spektar usluga koje vam mogu biti potrebne i cenimo vaše vreme, rezultat našeg rada je uvek najbolje izvođenje projekta u optimalnom roku. Ne verujemo u izgovore, jer znamo da je sve moguće.

Nikola Perović

NEKE OD

Pogodnosti naših klijenata

1.

3D modelovanje

Zamisliti objekte ponekad zaista nije lako. Teško je vizualizovati stvari u pravoj proporciji na pravom mestu…

2.

Grubi radovi

Grubi građevinski radovi dovode objekat u tzv. sivu fazu gradnje

3.

Završni radovi

Poslednja faza u kojoj nastaje finalizacija konkretnog projekta

4.

Opremanje enterijera

Predstavlja simbiozu kreativnosti i unutrašnjeg uređenja prostora.

pogodnosti
BUDITE U TOKU

Prijavite se na naš Newsletter

Naše klijente redovno obaveštavamo...

KONTAKT FORMULAR

Imate pitanje?

Trudimo se da odgovorimo na svako Vaše pitanje

PIŠITE NAM

  KONTAKT INFORMACIJE

  Nikole Grulovića 71i,
  11050 Beograd
  Zvezdara

  +381 11-222-3333

  Ukoliko imate bilo kakvo pitanje na koje nismo odgovorili, pišite nam, potrudićemo se da odgovorimo u što kraćem roku.

  3D modelovanje / projektovanje

  Zamisliti objekte ponekad zaista nije lako. Teško je vizualizovati stvari u pravoj proporciji na pravom mestu pa vam je u tom trenutku potrebno 3D modelovanje. Tada je najbolje stvari prepustiti profesionalcima, kojima je to svakodnevni posao. Kao rezultat, dobićete 3D model zasnovan na vašim idejama i našim sugestijama, na osnovu koga možete doneti dalje odluke vezane za vaš prostor.
  Grubi radovi
  Grubi građevinski radovi dovode objekat u tzv. sivu fazu gradnje a podrazumevaju: pripremne, zemljane, armiračke, zidarske, izolaterske, tesarske, krovopokrivačke,  limarske radove. Naši zaposleni su vrsni profesionalci koji su dugo godina u ovom poslu.
  Završni radovi
  Ovo je poslednja faza u kojoj nastaje finalizacija konkretnog projekta a mi radimo: gipsarske, stolarske, staklarske, vodoinstalaterske i molersko-farbarske radove. Takođe brinemo i o Vašoj rasveti.

  Završni radovi predstavljaju finale našeg rada pre sledeće faze u kojoj na scenu stupa kreativnost, a u ovom segmentu rada se postavljaju temelji za predstojeći dizajn. Istovremeno, ovo je i omiljeni deo posla, kada uvek sa zadovoljstvom klijent može da vidi rezultate pre konačnog useljenja. Jer vi ste uvek imperativ u našem poslu.

  Opremanje enterijera / dekorisanje
  Dekorisanje enterijera predstavlja simbiozu kreativnosti i unutrašnjeg uređenja prostora. Bilo da je reč o stambenom, poslovnom ili ugostiteljskom objektu, svaki prostor je nova inspiracija i izazov. Naši dizajneri će vam uvek predložiti najbolja rešenja usklađena sa Vašim potrebama.
  opremanje enterijera
  pejzažna arhitektura
  Pejzažna arhitektura
  Mi smo zaduženi i za Vaša dvorišta. U saradnji sa najboljim rasadnicima iz regiona stvaramo Vaše privatne oaze. Prijatnost eksterijera je pojednako važna za vaš porodični ili poslovni objekat.

  Garancija od 5 godina obuhvata sve građevinske radove koji su  izvedeni u predviđenom roku i odnosi se  na celokupnu konstrukciju kuće, sve elektro i vodovodne instalacije, krovnu konstrukciju, kvalitet završne obrade i slično.

  Sa nama ste uvek bezbrižni.