PERCOMPANY

Kada pomislite na dom iz snova ili imate viziju
svog poslovnog prostora...

percompany building team
1. Upravljanje i izvođenje
Bavimo se upravljanjem i izvođenjem građevinskih projekata u oblasti visokogradnje. Osnivanje naše kompanije je rezultat modernih tokova i promena u zahtevima tržišta u savremenom dobu.
2. Ključ u ruke
Kako rastu kriterijumi, a klijenti imaju sve manje vremena za realizaciju, osnovali smo Percompany upravo radi odgovora na ovakve potrebe. Sistem „ključ u ruke“ po ugledu na vodeće svetske trendove vam omogućava da bezbrižno posmatrate svoj projekat kako postaje stvarnost, a vaša jedina obaveza je nadzor.
3. Poštovanje rokova, kvalitet
Rastemo iz dana u dan, i stalnim usavršavanjem za kratko vreme, kompanija je postala lider na tržištu. Naši imperativi su: poštovanje rokova, kvalitet na najvišem nivou, profesionalnost,  kao i jasna definicija ko šta radi u procesu rada. Strategija je uvek bila da naši projekti govore za nas. U tome smo uspeli. 
117PROJEKTA
68STANOVA
19RESTORANA
30POSLOVNIH PROSTORA
106ZADOVOLJNIH KLIJENATA
14RADOVA U TOKU
NAČIN POSLOVANJA
``KLJUČ U RUKE``

JER MI BRINEMO O SVEMU

Iako je statistika važna, ono što govori o nama su realizovani projekti i utisci zadovoljnih klijenata. Definisali smo nove vrednosti, tržištu dali novu dimenziju a naše klijente stavili na prvo mesto. U cilju da stvorimo prostore prema specifičnim potrebama svakog pojedinca, otišli smo korak dalje. I tu se krije snaga naše kompanije - u našoj misiji da vašu viziju pretvorimo u delo.

Sve što zamislite, mi realizujemo.

Percompany je građevinska kompanija koja je definisala nove trendove na domaćem tržištu u okviru svoje delatnosti. Postojimo preko deceniju, i za 8 godina smo usavršili svoju veštinu.